Sodelovanje za skupen uspeh

Interdisciplinarno sodelovanje in izmenjava znanja in izkušenj med različnimi ekipami in pisarnami sta bistvenega pomena za naše vsakodnevno poslovanje. Če se nam pridružite, boste imeli priložnost učiti se od najboljših. Iščemo sposobne in zanesljive sodelavce, ki  sta jim v veselje lasten razvoj in izpopolnjevanje znanja.

Zakaj Blaž Pate & Partnerji?

Ker smo klasično slovensko podjetje, nas vodi timsko delo, ponujamo vam enotno hierarhijo in odprta vrata za vsa vaša vprašanja in skrbi. Naša komunikacija s sodelavci in med različnimi ekipami je usmerjena v učenje od drugih in skupaj z njimi za najboljše rešitve za naše stranke. Spodbujamo dolgoročni uspeh pred kratkoročnim dobičkom: zato se zanašamo na stalni razvoj naših zaposlenih in spodbujamo talente, ki se odlikujejo po svoji predanosti in strokovnem znanju.

Trenutno nimamo prostih delovnih mest.

Trenutno nimamo prostih delovnih mest. Ne glede na to, pa bomo vedno veseli vaše predstavitve. Varno jo bomo shranili v naši bazi in vas kontaktirali, ko bomo iskali nove sodelavce v naši družini Blaž Pate & Partnerji.

Niste našli tistega, kar iščete?
Pošljite nam svojo prijavo
Smo vzbudili vaše zanimanje?
Let's get in touch!
Prijavite se zdaj